Om mig

Mitt foto
Skelleftehamn, Västerbotten, Sweden
Mina fackliga uppdrag idag. Idag är jag sektionsordförande för Kommunal i Skellefteå. Sitter även med i avdelningsstyrelsen för Kommunal Västerbotten och som ledamot i Kommunal förbundsstyrelse.

måndag 9 juni 2014

Stolta medlemmar som är proffs på sitt jobb!

Vilken positiv energi dagens olika möten har gett. Började dagen med att under 1,5 timme sitta och lyssna på hur stolta fotvårdspecialister argumenterar om sitt yrke, allt med medborgarna, kundera i fokus. Hur de med rätt förutsättningar och stöttning från arbetsgivaren faktistk skulle bidra mera till medborgarnas folkhälsa.


Kvällen andra medlemsträff var med 25-30 medlemmar på tekniska kontoret. Samma sak där höra hur de för medborgaran ställer upp för många gånger täcka upp brister hos ledningen. Medlemmarna vet vad som ska göras och hur det sak göras för att det ska bli rätt och bli billigt.

Historierna från ikväll visar att det blir både billigare och bättre med egen personal som gör rätt från början. Att höra hur det i flera veckor varit ute och gjort om jobben som entreprenörer gjort ifjol med dålig kvalité och med ingen kontroll från ledningen att arbetet blivit utfört som det skulle.
 
Tre timmar med engagerade medlemmar ger energi plus en riktning framåt, även om det ibland känns som det är berg man ska igenom

Bäst var iallafall historien om stenen. Liknelsen mellan en stenkaka och LP.......
Den kan ni få höra en annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar